Werkwijze

Persoonlijk contact staat voorop bij Gerwig Makelaardij. Een open deur, zult u zeggen. Maar kom er nog maar eens om in deze tijd van mail, whatsapp en snapchat. Meer en meer verlopen gesprekken via alle mogelijke sociale media. De ervaring leert echter dat de verkoop, aankoop of taxatie van een pand, ook in deze tijd, nog altijd start met een goed gesprek om tafel. De wensen worden in kaart gebracht en de verwachtingen uitgesproken. De afspraken komen op papier te staan. Vertrouwen is een voorwaarde in het hele traject. Tel daarbij de kennis, kunde en ervaring op van Gerwig Makelaardij en de basis voor een succesvolle transactie ligt er. 

De basis voor een succesvolle transactie

Gerwig Makelaardij biedt hulp om de aan- of verkoop of taxatie van uw woning zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dit zijn de diensten:

  • het verkopen van uw woning;
  • het aankopen van uw (toekomstige) woning;
  • diverse taxaties, onder andere voor hypotheken, erfbelasting, et cetera.

Ieder object heeft een eigen aanpak nodig als het gaat om verkoop, aankoop of taxatie. Dat weet Gerwig Makelaardij als geen ander. Voor een vrijblijvend advies maakt u een afspraak. Dan worden uw wensen gekoppeld aan de kansen en mogelijkheden die Gerwig Makelaardij u biedt.